About

  • De SOG band is een hitmachine, die non-stop allerlei verschillende liedjes aan elkaar plakt, grappige mash-ups maakt, en op zoek gaat naar uitdagende combinaties in krachtige medleys […] Vooral een sterk punt van S.O.G. is de klik die ze met hun energie tot stand kunnen brengen met het publiek. Absoluut de moeite waard. Clash of the Coverbands

SOG
Wat 8 jaar geleden begon als studentenband is geëvolueerd tot een professionele, rondrazende muziekfabriek. Met knallende optredens door het hele land is bij menig festival, tentfeest, studentenfeest, bruiloft of bedrijfsfeest het dak eraf gegaan. Met al deze jaren ervaring weet SOG als geen ander hoe je van een groep mensen een feestende massa maakt. Van intieme bruiloften tot festivals met 10.000 man publiek, overal gaat het dak eraf. Hiernaast heeft SOG live optredens in de studio gedaan bij Radio 538 en Radio Veronica. Óók is SOG dit jaar in een landelijke contest door Radio Veronica uitgeroepen tot 1 van de 3 beste coverbands van 2015 en zijn bekende podia als de Melkweg en Paradiso al veroverd.

Zie het onderdeel band op deze website voor meer informatie over de SOG Band leden.

Muziek
De muziek van de SOG band kenmerkt zich door de verassende diversiteit. Het repertoire, van power ballads tot stampende feestmuziek, heeft één ding gemeen: het publiek gaat helemaal los. De verrassende combinatie van nummers geven de band haar originele en eigentijdse sound. De nieuwste dance hits gaan via bekende meespringers over in Nederlandstalige meezingers, RnB/Hiphop , festivalmuziek, rock klassiekers en zelfs de klassieke boyband songs komen aan bod. Dat alles natuurlijk in een prachtig SOG jasje.

Flexibiliteit
Naast de muziek, heeft de SOG Band als tweede troef haar flexibiliteit. De setlist wordt per evenement bepaald, om zo alle soorten gelegenheden tot een goed einde te brengen. In het verleden heeft SOG al meerdere keren de volle tent van het Batavierenfeest in Enschede plat gespeeld, maar bijvoorbeeld ook op diverse bruiloften en bedrijfsfeesten iedereen van jong tot oud laten swingen. Daarnaast hebben ze al aardig wat beslaagde feestjes op hun naam staan en hebben ze gave dubbeloptredens gehad met onder andere Yellowclaw, Eva Simons, Ilse de Lange, Alain Clarke, Moke, Party Animals en Guus Meeuwis.

DJ
Om het feest compleet te maken, neemt de SOG band ook haar eigen DJ mee. Dit resulteert in een geheel verzorgd feestprogramma, waar alle showelementen naadloos in elkaar overgaan. ‘The show must go on’ is het motto, de muziek zal van begin tot eind door blijven gaan.

Een compleet feest
Met de band en DJ haal je met SOG een compleet feest in huis. Dit avondvullende programma zal er voor zorgen dat elk feest onvergetelijk zal worden. Om dit nog completer te maken is SOG ook in staat ook de licht- en geluidsinstallatie te regelen. Dit houdt in dat al het vervelende regelwerk uit handen van de organisatie genomen kan worden.
Kortom, met de SOG Band heb je gegarandeerd een geslaagd feest!

 

Voor boekingen zie contact