0

SOG Live op Veronica

coverband

Dat we de leukste coverband van Nederland zijn, dat laten we iedere week weer zien. Maar daar houdt het blijkbaar nog niet op. Veronica heeft namelijk bedacht dat wij bij de top 5 beste coverbands van Nederland horen!

Zo’n top 5 is natuurlijk leuk, maar SOG zou SOG niet zijn als wij deze titel niet gewoon keihard binnen gaan slepen. Deze week zullen wij (en de 4 andere bands) live op Veronica een track gaan spelen. Vanaf vrijdag 10 oktober kan er gestemd worden.

Meer info:

 

facebooktwittergoogle plus

0

SOG Summer Tour

SOG Band

De zomervakantie zit er weer op…. Iedereen is terug van weggeweest, de repetities zijn weer begonnen en iedereen is druk met de studie: tijd voor een korte terugblik op de SOG Summer Tour:

Een week lang hebben we door het land gereisd met optredens in Delft,Leiden, Amsterdam, Wageningen, Ruurlo, ’s-Gravendeel…. De lijst werd letterlijk met de dag langer! Tentfeesten, een bruiloft en vijf verschillende introductiefeesten hebben augustus gevuld met afwisselende optredens.

En dan nu, het belangrijkste nieuws van deze blog… De zoektocht naar eennieuwe zanger is voltooid, en we kunnen met trots melden dat Sander Nijbroek per direct Mazins plekje overneemt. Sander is in korte tijd klaargestoomd tot ‘ultimate-frontman’, zodat hij met de band de harten van het publiek kan veroveren. En dat doet hij uitstekend…

Sander in actie (foto: Bart Heemskerk)

Sander in actie (foto: Bart Heemskerk)

Ondertussen staan we weer in de hoogste versnelling en draait Sander volovertuiging mee. We gaan met frisse zin een nieuwe periode tegemoet, waarin we werken aan nieuw materiaal, een nieuwe outfit (!) en natuurlijk vele nieuwe optredens.

Tot snel!

facebooktwittergoogle plus

0

SOG op de Radio bij 538

538

Het nieuwe jaar is al goed en wel onderweg: tijd voor een nieuw SOG Blogje! Jullie oude vertrouwde SOG-Blogger zal het deze keer iets korter houden, na de honderden brieven van trouwe lezers die de vorige Blog toch wel ‘erg bont’ vonden worden.

Toch nog even een kleine terugblik. In de vorige Blog sloten we af door wat handjes te schudden, mensen te bedanken en het nieuwe jaar in te luiden. Een jaar waarin drie van de zes bandleden als ‘vers personeel’ werden ontvangen, en omgetoverd tot volleerde meesters van het amusement.

Toevallig waren we enkele weken terug, tegen het einde van januari, weer op een memorabele plaats: het sneeuwbal van de Leidse studentenvereniging Augustinus. Dit was namelijk de plek waar de drie ‘groentjes’ een jaar eerder hun vuurdoop evenaarde. Het werd een gezellig, kleinschalig optreden, waarbij het besef van de tijd centraal stond. Een jaar alweer… wat gaat dat snel!

 

SOG bij Quintus

SOG bij Quintus

Een kleine maand later waren we wederom te vinden in Leiden: Quintus gaf haar sneeuwfeest. Een stijlvolle sociëteit, waarvan de feestzaal was gevuld met een pittig laagje sneeuw, vormde ditmaal het decor voor een spetterend SOG optreden. Iedereen had er duidelijk weer zin in, na een hele maand niet te hebben opgetreden. Als een afgekickte drugsverslaafde op een slechte dag: we hadden het gewoon weer even nodig!

Maar dan, het grote nieuws… SOG heeft in februari een nieuw record gevestigd! Zo’n 100.000 (u leest het goed: honderdduizend) mensen hebben in de nacht van 21 op 22 februari geboeid geluisterd naar een optreden van de SOG band. Ons grootste publiek tot nu toe. Dit werd allemaal mogelijk gemaakt door Radio 538, wiens ‘Show Zonder Naam’ contact met ons opnam en vroeg of we binnenkort een keertje wilde komen spelen. Natuurlijk waren we direct enthousiast: een optreden op nationale radio, wie wil dat nu niet?

Het werd een mooie ervaring, die gelukkig helemaal vast is gelegd door de helden bij Radio 538. Bekijk hier de filmpjes van ons optreden:


En dan is het weer bijna maart. Maart en april zullen vooral in het teken staan van de voorbereiding voor de alle feestweken en dorpsfeesten, die vanaf mei weer overal te vinden zullen zijn. Wij hebben daar alvast heel veel zin in, en hopen jullie natuurlijk te zien bij een van onze optredens! Houdt vooral onze Facebook in de gaten zodat je altijd de laatste SOG-nieuwtjes meekrijgt.

SOG bij 538

SOG bij 538

 

 

 

Tot snel!

facebooktwittergoogle plus