The Fish: De nummer één DJ sensatie uit Delft!

DJ The Fish

Een van de dingen die de SOG Band zo uniek maakt, is dat we de combinatie zoeken tussen live-muziek en een DJ. DJ The Fish maakt dan ook onderdeel uit van de band en komt standaard elk optreden mee. Om de avond volledig in SOG stijl te houden is het ook nog eens mogelijk om onze DJ voor kleine meerprijs in huren om na de set het feest in volle gang te houden.

De wisselwerking tussen band en DJ zorgt ervoor dat de set van de band vloeiend over gaat naar de DJ, zodat het publiek nooit stil hoeft te staan. The Fish draait muziek die aansluit bij de band, maar zo dat het goed past bij het evenement en het tijdstip van de avond. Hij voelt de zaal aan en zal altijd dat draaien waar het publiek op zit wachten.

Deze nummer één DJ sensatie uit Delft is al sinds 2010 te vinden op diverse podia door het hele land. Door een rijk assortiment aan festival house en trap platen te combineren met 90s, top40, meezingers en een vlotte mixstijl zorgt The FISH voor buitengwoon lekkere mixjes voor elk publiek. Een daverende succesformule die inmiddels niet meer weg te denken is uit het feestleven en gegarandeerd de voeten van de vloer krijgt!


Mocht The FISH niet beschikbaar zijn dan beschikken wij ook over DJ Ferdaal als vervanger.

 

DJFerdaalMotto: als er maar gedanst wordt!

Om te zorgen dat het áltijd feest is met SOG hebben wij de beschikking over een tweede DJ. DJ Ferdaal heeft op vele SOG-feesten al laten zien dat hij als geen ander weet hoe het publiek los gemaakt moet worden. Zijn stijl kun je omschrijven als een mix van House, Dirty Dutch & top 40. En desgewenst is skihut gezelligheid ook mogelijk (Vengaboys, Barbiegirl, Happy Hardcore etc.).