0

SOG Summer Tour

SOG Band

De zomervakantie zit er weer op…. Iedereen is terug van weggeweest, de repetities zijn weer begonnen en iedereen is druk met de studie: tijd voor een korte terugblik op de SOG Summer Tour:

Een week lang hebben we door het land gereisd met optredens in Delft,Leiden, Amsterdam, Wageningen, Ruurlo, ’s-Gravendeel…. De lijst werd letterlijk met de dag langer! Tentfeesten, een bruiloft en vijf verschillende introductiefeesten hebben augustus gevuld met afwisselende optredens.

En dan nu, het belangrijkste nieuws van deze blog… De zoektocht naar eennieuwe zanger is voltooid, en we kunnen met trots melden dat Sander Nijbroek per direct Mazins plekje overneemt. Sander is in korte tijd klaargestoomd tot ‘ultimate-frontman’, zodat hij met de band de harten van het publiek kan veroveren. En dat doet hij uitstekend…

Sander in actie (foto: Bart Heemskerk)

Sander in actie (foto: Bart Heemskerk)

Ondertussen staan we weer in de hoogste versnelling en draait Sander volovertuiging mee. We gaan met frisse zin een nieuwe periode tegemoet, waarin we werken aan nieuw materiaal, een nieuwe outfit (!) en natuurlijk vele nieuwe optredens.

Tot snel!

facebooktwittergoogle plus


Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Connect with Facebook